Het nieuws staat er bol van, ontslagen door faillissement van V&D, Scapino, DA, Invito, Perry Sport, Aktiesport enz. Wat betekent dit voor jou als werknemer? Uiteraard vraagt u een WW-uitkering bij het UWV aan. Maar hoe lang krijg ik deze uitkering? 3 maanden? 37 maanden? Hoeveel inkomen moet ik inleveren en kan ik de lasten nog wel voldoen? En uiteraard solliciteren, een soort gelijke baan, ondernemer of echt iets anders.

Misschien is dit het moment om na te denken over het leven waarvan je altijd al van gedroomd hebt. Ontdekken van je doelen, je verlangen, wat wil ik met de rest van mijn leven? Wat is mijn droombaan waar ik met plezier iedere dag naar toe ga? Ontdekken wat ik echt belangrijk vindt? Heb ik wel een passie en hoe ziet dat eruit?

Hoe zou het zijn om samen met iemand te ontdekken wat je belangrijk vindt en wat je liever achter je laat, maar ook om je doelen en passie (terug) te vinden en om een plan te maken om je wensen te realiseren met de juiste financiële keuzes.

Ik help je ontdekken wat je echt wilt in leven! We maken samen een lifestyleplan, stellen prioriteiten en doelen en je komt in actie met een gedegen financiële onderbouwing. Een traject met veel inspiratie en innerlijke motivatie.

Waarom niet nu?

Het resultaat: energie, een betekenisvol leven, vitaliteit, vrijheid en vooral ook rust. En tenslotte niet te vergeten koers en richting in wat je echt graag wilt doen in je leven!

Wat wil jij ontdekken? Voor een kennismakingsgesprek kun je mij bellen 058-2664085, Jaap van der Meer, Specialist Leven & Geld, www.Lifestyleplanners.nl.