Vermogensregie

Wat zou je doen als geld geen bezwaar was?

De waarde van geld en bewust kunnen kiezen! Stel dat geld geen bezwaar was, wat zou je dan doen? Je talenten inzetten daar waar je echt iets toevoegt en waar je blij van wordt?
Bij lifestyleplanning bepalen we eerst je doelen in het leven en hoe je daar gaat komen. Daarna maken we de financiële plannen om de keuzes financieel te onderbouwen, zodat je je plannen ook echt kan realiseren.
Als lifestyleplanner begeleid ik je bij dit traject.
Het begint met je levensdoelen. Samen gaan we op zoek naar datgene waar je echt blij van wordt. Waar liggen je talenten en wat heb je nodig om je talenten en doelen verder te ontwikkelen.
Daarna worden je (financiële) belemmeringen en je bezwaren bekeken. Als deze duidelijk zijn, weet je ook waarom het niet lukt. Vervolgens leer je bewust te kiezen en vrij te komen van deze ja maars…… en kan je actieplan opgesteld worden om ook echt in beweging te komen. Wat is er voor nodig om datgene te doen wat je echt drijft?

Vermogensplanning

Wij zien beleggen en sparen als een middel om uw wensen en doelen te bereiken en niet als een op zichzelf staand doel. Beleggingen en sparen dient uitsluitend om uw doelen te realiseren, doel-beleggen noemen wij dat. Vermogensplanning/ vermogensadvies bieden wij derhalve uitsluitend aan op basis van een Levensstijl Financieel Plan. Niet de waan van de dag regeert, maar het pad dat voor u is uitgestippeld. Uiteraard combineren wij de verschillende vermogensbestanddelen van u.

Te vaak zien wij dat vermogensbeheerders slechts inzicht hebben in het liquide deel van het vermogen en slechts gaan voor het maximaal mogelijk rendement met maximale risico’s. Wij werken op dit gebied op dit moment onderandere samen met NNEK Vermogensbeheer, zij verzorgen het advies en bemiddeling van uw beleggingen.

Doen wat je echt graag wilt in het leven! Wil je daar voor gaan?
Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Wij helpen u graag verder!!