Wij zijn Lifestyleplanners

Ontdekken wat u met de rest van uw leven wilt en een plan om dat echt te doen?

Op een gegeven moment kom je op een punt in je leven, dat je denkt is dit het nou? Een goed betaalde baan, een prima huis, een partner, vrienden enzovoort en toch ontbreekt er iets. Een doel, een verlangen, wat wil ik met de rest van mijn leven? Is dit nou mijn droombaan waar ik vijf dagen in de week naartoe ga? Hoe ontdek ik wat ik echt belangrijk vind? Heb ik wel een passie en hoe ziet dat eruit?
Hoe zou het zijn als je iemand hebt die je kan helpen om ontdekken wat je belangrijk vindt en wat je liever achter je laat, maar ook helpt om je doelen en passie (terug) te vinden en om een plan te maken om je wensen te realiseren met de juiste financiële keuzes.
Ik help je ontdekken wat je echt wilt in leven! We maken samen een lifestyleplan, stellen prioriteiten en doelen en je komt in actie met een gedegen financiële onderbouwing. Een traject met veel inspiratie en innerlijke motivatie.
Waarom niet nu?
Het resultaat: energie, een betekenisvol leven, vitaliteit, vrijheid en vooral ook rust. En tenslotte niet te vergeten koers en richting in wat je echt graag wilt doen in leven!

Wat wil jij ontdekken? Voor een kennismakingsgesprek kun je mij bellen.

Jaap L. van der Meer

Jaap L. van der Meer

Lifestyleplanner

Ik ben Jaap van der Meer (1964), al ruim 37 jaar werkzaam als onafhankelijk financieel specialist. Ik ben 33 jaar getrouwd met Ans, wij hebben samen 2 zoons (32 en 29 jaar).

Waarom doe ik dit:

Toen ik mij, na een moeilijke periode, realiseerde dat het leven voor mij meer is dan dag en nacht hard werken, ben ik mijn leven anders in gaan richten. Ik ben het werk gaan doen wat ik echt leuk en uitdagend vindt met daarbij genoeg vrijetijd om de dingen te doen die ik leuk en interessant vindt. In mijn werk is dat mensen helpen om hun levenswensen en doelen, door middel van een goed onderbouwt plan, echt te laten realiseren.

Mijn taak als Lifestyle- financieel planner is je te helpen het leven te KRIJGEN en te HOUDEN dat je wilt. Je te inspireren dingen te doen die je inspireren. De dingen te doen die je wilt doen. Voor het te laat is.

Het is mijn taak om je te helpen je gewenste levensstijl te identificeren, te bereiken en te behouden, wat er ook gebeurt. Dat is mijn taak.

In het kort zorg ik voor financiële rust en duidelijkheid, neem de onzekerheden over financiën weg en help om je gewenste lifestyle te creëren en vast te houden.

Ik vertel de waarheid over geld, dus werk ik NIET voor de financiële industrie. Ik werk als professional voor jou.

Ans Boomsma

Ans Boomsma

Lifestyleplanner

Ik ben Ans Boomsma (1965), al ruim30 jaar werkzaam als onafhankelijk financieel adviseur. Ik ben 33 jaar getrouwd met Jaap, wij hebben samen 2 zoons (32 en 29 jaar).

Waarom doe ik dit:

Als financieel adviseur heb ik veel toekomstplannen met mensen gemaakt voor vooral later (ooit of bij pensioen, etc.) daarbij adviseerde ik allerlei producten die goed waren in de toekomst. Zo ook voor mijn ouders, een mooi aflossingsplan voor hun hypotheek, pensioen goed geregeld enz. enz.

Maar mijn vader overleed, na een tijd ziek geweest te zijn, toen hij 49 jaar was. Mijn moeder werd een paar jaar later ernstig ziek en overleed binnen een jaar (58 jaar). Op zich waren de plannen voor de toekomst prima maar door de ziekte werd het allemaal anders. In haar laatste jaar had ze graag extra inkomsten gehad om met de kinderen en kleinkinderen nog dingen te ondernemen maar het grootste deel van haar geld zat in de woning en in haar pensioen, dus haar wensen kon zij zelf niet realiseren. Uiteraard hebben wij als kinderen geholpen om toch zoveel mogelijk van haar wensen uit te laten komen.

Toen ik mij dit allemaal realiseerde ben ik anders over mijn leven gaan denken. Ik ben het werk gaan doen wat ik leuk en uitdagend vindt. Dat is mensen helpen om hun levenswensen en doelen, door middel van een goed onderbouwt plan, echt te laten realiseren.

Wij helpen u graag verder!!