• Zou je eerder willen stoppen met werken?
  • Spaar je voor de studie van je kinderen? Of een mooie reis?
  • Heb je vermogen of spaar je maandelijks minimaal €100?
  • Zoek je naar een goed alternatief voor de lage rentes van nu?

Is je antwoord ‘ja’ op een van de bovenstaande vragen? Dan is onze informatieavond op dinsdag 19 november a.s. over ‘Financiële rust’ interessant voor jou. Deze avond bieden we vrijblijvend voor je aan. Meer informatie? Scroll naar beneden!

Wensen en dromen hebben we allemaal. Om deze te realiseren hebben we, en daar ontkomen we helaas niet aan, geld nodig. Met een financieel plan laat je niets aan het toeval over. Je werkt gericht naar een doel: eerder stoppen met werken, een mooie reis maken of ‘gewoon’ financiële rust hebben.

Spreker

Op deze avond is Egbert Berkhoff van NNEK onze gastspreker. Egbert is eigenaar bij NNEK en vermogensplanner. Hij neemt je mee in een verrassend en verfrissend verhaal over ons financieel gedrag. Waarom nemen we bepaalde beslissingen? Wat zijn de gevolgen? En hoe zorg je dat je betere (financiële) beslissingen neemt?  

Voor wie is deze avond interessant?

Iedereen die met geld te maken heeft. Iedereen dus! Het verhaal van Egbert is laagdrempelig. Verwacht geen jargon of dikdoenerij. Het is interactief en ontzettend leerzaam.   

Inschrijven

Wil je deze avond bijwonen? Via de onderstaande knop meld je je aan. Vrienden en kennissen zijn ook welkom!

Hopelijk tot 19 november!

Jaap van der Meer